Leirit & Juhlat Pohjantila Oy

POHJANTILA

 

Pohjantila on 1800-luvulla rakennettu kaunis vanha rusthollin päärakennus pihapiireineen. Pihapiiristä löytyy päärakennuksen lisäksi saunarakennus takkahuoneella, iso hirsinen riihi, pikku riihi, lampi, agilitykenttä, nurmialuetta. Metsässä (noin 200ha) on upeiden ulkoilumaastojen lisäksi nuotiolaavu ja luontopolku.  

Pohjantilalla löytyy vuoteet 28 henkilölle, lisäksi telttamajoitus ja asuntoautopaikat lisäävät majoituskapasiteettia. Ruokakattaus järjestyy noin 40 henkilölle/kattaus. Tapahtumien kävijämäärä max noin 45.

Päärakennuksessa sijaitsee majoitustilojen lisäksi mm. suuri sali ja wc-tilat. Salissa on ruokailutilat sekä oleskelutila. Kalusteet ovat siirreltävissä. Asiakaswc:tä on päärakennuksessa kaksi, lisäksi saunarakennuksesta löytyy oma.

Viihtyisät ja pidetyt majoitustilamme sijaitsevat tällä hetkellä pääosin 4 huoneessa, joissa kussakin on 4-12 vuodetta. Majoitushuoneista 3 sijaitsee päärakennuksessa ja yksi (2hh) saunarakennuksessa. Lisäksi meilä on kevythirsinen 2 hlön mökki kesäkäyttöön. Majoitustiloissa löytyy asiakkaille televisioita, pikkukeittiössä kahvin/teenkeittomahdollisuus, mikro sekä useampi jääkaappi. 

Pihapiirin punaisessa rakennuksessa on viihtyisä saunaosasto suihkuineen takkahuoneella. Saunaosaston vetoisuus on noin 10 henkilöä kerrallaan.

Idyllisessä pihapiirissä on lisäksi sähköistetty iso kaksikerroksinen riihi "Riihibaari" jossa voi porukassa viettää aikaa, sekä pikkuinen uimalampi laiturilla ja ihanalla rannalla jossa pikkuriihi grillauspaikkana. Ranta on aurinkoinen ja näkösuojassa, ja se sijaitsee aivan Pohjantilan piha-alueella.

Pihalla on noin 600 neliön kenttä ja koiraharrastajien käyttöön on mahdollista saada Aginyn agilityesteet, ja Agimetin putki. Lähimetsässä kulkee noin 3,5 kilometrin pituinen ulkoilureitti laavulla. Laavulla on tulentekopaikka. Alueen maasto on laajan piha-alueen lisäksi peltomaisemaa ja metsää, metsäalueelle on maanomistajan lupa koirayhdistyksiä varten. Loimaan keskusta sijaitsee vain 5 km päässä.

Pohjantilaa on pyritty kunnostamaan vanhaa kunnioittaen ja materiaaleja kierrättäen, tyylillä ja hyvällä maulla. Leirit & Juhlat Pohjantila Oy kunnioittaa ekologisia elämänarvoja, pyrkii kierrättämään materiaaleja ja haluaa välttää turhaa kerskakuluttamista. Toimivaan hinta-laatusuhteeseen panostetaan, ja paikan päällä pyritään tekemään mahdollisimman paljon itse. Vaikka olisi vanhaa, niin siistiä ja puhdasta pitää olla :)

 

 

©2019 Pohjantila - Leirit ja juhlat

Leirit & Juhlat Pohjantila Oy

Joenperäntie 262, 32200 LOIMAA • 045 105 3494 • info@pohjantila.fi • www.pohjantila.fi
Y-tunnus: 2520588-9