Leirit & Juhlat Pohjantila Oy

AKTIVITEETIT

 

Pohjantilalla on pieni mukava uimalampi laiturilla ja hiekkarannalla, myös koiria voi uittaa. Grillauspaikkana toimii pikkuriihi, joka sijaitsee uimalammen rannassa.

Tilalla on noin 600 neliön kenttä sekä agilityesteet koirille (käytössä sopimuksesta). Pohjantilalla on myös monipuolinen piha-alue, metsää (200ha) ja hyvät mustikkamaastot. Metsässä on maanomistajan myöntämä lupa jäljestyksen ja muiden koira-aktiviteettien harrastamiseen (pl. hirvenmetsästyskautena jolloin sovittava metsästäjien kanssa alueesta).

Metsässä kulkee myös 3,5 kilometrin pituinen merkitty luontopolku, lähtö polulle on aivan Pohjantilan pihalta. Luontopolun varrella sijaitsee laavu. Laavulle voidaan toimittaa vaikka päiväkahvit.

Suunnitellaan yhdessä erilaisten elämysten tapahtuma... ja toimitaan upean suomalaisen luonnon innoittamana.

Pohjantilan sisätiloista löytyy televisioita, kirjoja, lehtiä ja lautapelejä. Suuressa salissa tai riihessä voi kokoontua porukalla, ja huoneissa seurustella taas pienemmissä kokoonpanoissa. Jokaiselle löytyy tilalla oma soppi niin haluttaessa. Saunarakennuksen takkahuoneessa viihtyy helposti pidempääkin. Saunasta löytyy puukiuas.

Loimaan keskustasta löytyy monenlaisia palveluita mm. pieniä erikoisliikkeitä, Prisma- ja Citymarket -keskittymät, Lidl, viihderavintoloita kuten Loimaan Seurahuone, ruokaravintoloita.

Loimaan keilahalliin on matkaa 9 km. Keilahallista löytyy keilaratojen lisäksi tyylikäs kahvio, terassi sekä upeat sauna- ja kokoustilat.

Lähin omaa lampea isompi uimaranta, Piilikankaan uimala löytyy 16 km päästä, entiseen kalliolouhokseen muodostunut uimalampi Murska 19 km päästä. Mellilänjärvellä taas löytyy paikallinen riviera, upea hiekkakuoppaan muodostunut suuri ranta hyppytorneineen n. 20 km päässä tilasta. 

Alastaron moottoriradalle tulee matkaa 35 km, sekä Ypäjän hevosopistoon 15 km. Forssaan matkaa tulee 30km.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

©2019 Pohjantila - Leirit ja juhlat

Leirit & Juhlat Pohjantila Oy

Joenperäntie 262, 32200 LOIMAA • 045 105 3494 • info@pohjantila.fi • www.pohjantila.fi
Y-tunnus: 2520588-9