Leirit & Juhlat Pohjantila Oy

VARAUSOHJEET

 

Ryhmien varaustiedustelut ja varaukset sähköpostilla info@pohjantila.fi, tiedustelut myös puhelimitse 0451053494.  

Majoitusvuorokausi on yleensä 22h, alkaminen ja päättyminen sopimuksen mukaan.

Hinnat sisältävät majoituspaketeissa luetellut/sovitut ateriat, saunan ja yleisten tilojen käytön. Tilat tulee pitää siistinä/siivota samaan kuntoon kuin ne olivat ennen tapahtumaa. Juhlatilaisuuksista on mainittava varausta tehdessä.

Ryhmien varausmaksulasku on yleensä 400 € , ja varausmaksu hyvitetään loppulaskussa kokonaan. Laskun eräpäivään on yleensä 7 päivää. Jos varaus alkaa alle kuukauden kuluttua varauksesta, maksetaan koko varauksen hinta yleensä viikon kuluessa varauksesta, suorituksen on oltava Leirit & Juhlat Pohjantila Oy:n tilillä kuitenkin ennen varauksen alkua. 

Jos ryhmien varaus peruutetaan viimeistään 4 viikkoa ennen sen alkamista palautetaan varausmaksu kokonaisuudessaan. Jos varaus peruutetaan alle 4 viikkoa leiristä, pidätetään varausmaksu kokonaisuudessaan. Peruutuksista leirimaksun palautus lääkärintodistusta vastaan.

Yksi hyvin käyttäytyvä koira per majoittuja on tervetullut mukaan, kunhan muulle porukalle se sopii (myös muut kuin koiraleirit, niissä ilmoittakaa koirasta kuitenkin talon väelle varausta tehdessä). Koiralle tulee varata tassujen kuivauspyyhe ja makuualusta mukaan. Jos joku haluaa mukaan useamman kuin yhden koiran, voidaan asiasta sopia. Koirat voivat majoittua huoneissa lattialla tai koirille varatuilla patjoilla, omissa häkeissään tai autossa.

Teemaleirivaraukset laskutetaan pääsääntöisesti 7 päivää varauksen tekemisestä. Pohjantilan omilla teemaleirillä asiakkaan tulee itse huolehtia omasta vapaa-ajan tapaturmavakuutuksestaan. Restaurointileiriläiset on vakuutettu.

©2019 Pohjantila - Leirit ja juhlat

Leirit & Juhlat Pohjantila Oy

Joenperäntie 262, 32200 LOIMAA • 045 105 3494 • info@pohjantila.fi • www.pohjantila.fi
Y-tunnus: 2520588-9