Leirit & Juhlat Pohjantila Oy

MAJOITUS

 

Ryhmien majoitus sopii kokoontumisiin, leireihin, juhliin, lomanviettoon ja muihin viikonlopun ja yön yli tapahtumiin. Yöpymisten lisäksi hinnaston majoituspaketti -hintaan sisältyy erittäin hyvät aamiaiset, lounaat, päiväkahvit, iltapalat ja sauna. Myös suppeammalla sisällöllä voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaan. Varaukset info@pohjantila.fi, kyselyt myös 0451053494.

 

Yksittäinen majoitus myös pienemmille ryhmille tai yksittäisille majoittujille yhdeksi tai useammaksi vuorokaudeksi esim. lähialueen matkailijoille, tapahtumien yhteyteen, opiskeluun, työkeikoille ym.  Varaukset info@pohjantila.fi, tiedustelut  puh. 0451053494

 

Pidempiaikaista reppuri /projektimajoitusta sopimuksen mukaan. 

 

Vuodepaikkoina on sängyt yhteensä 27 henkilölle. Majoitushuoneina on tällä hetkellä 4 hlön huone, 7 hlön huone, 12 hlön huone, 2 hlön saunakamari sekä 2 hlön majoitusmökki kesäkäyttöön. Lisämajoitus onnistuu teltoissa, asuntoautossa tai -vaunussa. Tapahtumien kävijämäärä on maximissaan noin 45. Ateriat järjestyvät noin 40 henkilölle/kattaus.

 

-Linkki hinnastoon-

 

  

HUOMIOITAVAA

Majoitusvuorokausi on 22h, alkaminen ja päättyminen sopimuksen mukaan.

Minimi majoittujamäärä ryhmien majoituksissa on 8. Vuodepaikkoja on 28. Lisäksi mahdollisuus majoittua asuntoautoissa, teltoissa ym.

Hinnat sisältävät sovitut ateriat, saunan, yleisten tilojen käytön, agilityesteiden käytön koiraporukoille. Myös mm. suuren salin käytön juhlia varten (ilmoitettava etukäteen). Asiakas tuo mukanaan lakanat ja pyyhkeen.

Mahdolliset erityisruokavaliot ja eläinallergiat tulee ilmoittaa varauksen yhteydessä.

Yksi hyvin käyttäytyvä koira per majoittuja on tervetullut mukaan, kunhan muulle porukalle se sopii. Lisäkoirat sopimuksen mukaan. Meillä koirat saavat tulla myös sisätiloihin.

©2019 Pohjantila - Leirit ja juhlat

Leirit & Juhlat Pohjantila Oy

Joenperäntie 262, 32200 LOIMAA • 045 105 3494 • info@pohjantila.fi • www.pohjantila.fi
Y-tunnus: 2520588-9