Koirayhdistyksen leirejä järjestetään Pohjantilalla

Koiraharrastajat, innostukaa! Pohjantila on tänä vuonna järjestämässä leiriyhdistyksiä, joiden tarkoituksena on tarjota omistajille ja heidän koirilleen mahdollisuus viettää rentoa ja hauskaa aikaa.

Leirit antavat omistajille mahdollisuuden lisätä oman tai osallistujien tuntemusta koiraharrastuksesta ja samalla tutustua muihin alan harrastajiin ja osaajiin. Yhdistykset keskittyvät erityisesti agilityyn, noutamiseen ja terapiaharrastukseen.

Leireille osallistumiseen ei tarvita ehdottomasti vuosikymmenten kokemusta tai edistyneitä taitoja. Mukana voivat olla kaikenikäisiä ihmisiä ja kaikenlaiset urheilulliset tasot, aloittelijasta ammattilaiseen. Yhdistykset tarjoavat sekä teoreettisen että käytännöllisen oppimisen sekä ohjausta omistajille, vaikka heillä olisi vasta pieni kokemus koiraharrastuksesta.

Yhdistykset ovat aina iloisia vastaanottamaan uusia joukkoja ja tarjoamaan heille tervetuloa. Leirillä tarjottavat palvelut sisältävät kaiken tarvittavan oman koiran hyvinvoinnista huolehtimiseen, mukaan lukien ruokavalio, harjoitukset, sairauden ehkäisy ja hoito.

Kutsukaa siis ystävien kanssa suunnittelemaan upeaa viikonloppua Pohjantilalle ja hankkimaan koirasi samalla arvokasta kokemusta harrastuksesta!

Pohjantilan alueella järjestetään tulevana kesänä koirayhdistyksen leirejä! Paikalla on mahdollisuus harrastaa monipuolisesti koirien kanssa ja samaan aikaan oppia uusia asioita. Leireille voi osallistua niin aloittelijat kuin jo vankkaa kokemusta joillain eri aloilla omaavat.

Leirin aikana osallistujat saavat tehdä harjoituksia, nauttia ulkoilusta, osallistua eri lajien ryhmäkoulutukseen ja tutustua muiden koirien ja koiraihmisten kanssa. Osallistujia autetaan aktiivisesti ratkaisemaan erilaisia ongelmia elämässään ja ylläpidetään yhteisöllisyyttä. Kaikki halukkaat saavat ottaa osaan leirin ohjelmaan ja ennen kaikkea: olla turvallinen ja mukava paikka vierailla!

Leiri on avoin kaikille, jotka haluavat tutustua tai kehittää taitojaan koiran kouluttamisessa. Tarjoamme myös ryhmien ohjaamista sekä tarvittaessa henkilökohtaista neuvontaa tarvitseville. Emme vaadi minkäänlaista perehdytystä tai ymmärryst ennen leirin alkamista – olet tervetullut mukaan silti!

Koirharrastajat ja – harrastuksen ystävät otetaan ilolla vastaan kesäkuussa järjestettävälle koiraharrastusleirille Pohjantilalla.
Pohjantilan alueella järjestettävän koiraharrastusleirin tarkoitus on antaa osallistujille mahdollisuus harjoitella ja syventää osaamistaan eri koiraharrastusalueilla, kuten agilityharrastuksessa, koirataitopisteissä ja tottelevaisuusluokissa.

Koiraharrastusleiri sisältää luentoja, työpajoja ja pienryhmiä aktiiviseen harjoitteluun. Luennoitsijina toimivat ammattilaiset, jotka perehdyttävät osallistujia eri kenttien osaamisvaatimuksiin.

Koiraharrastusleirillä harjoittelun lomassa osallistujilla on mahdollisuus tutustua muihin saman alan harrastajiin ja viettää mukavia yhteisiä hetki osallistujien ja luennoitsijoiden kesken, esimerkiksi retkien aikana. Koiraharrastusleirillä on mahdollista saada parempaa tietoa eläinten kouluttamisen tekniikoista ja laajentaa omaa osaamista.

Pohjannilalla on taas tarjolla monenlaisia koiraharrastuksiin liittyviä leirejä. Tänä vuonna suuri koirayhdistys järjestää nimensä mukaisesti leirin, jonka tarkoituksena on tuoda koiranomistajat ja -kouluttajat sekä muut eläinten ystävät yhteen ja auttaa heitä oppimaan lisää erilaisten koirien omistamisen vaatimuksista ja sisustatyyleistä.

Leirillä on monia mahdollisuuksia, joista osallistujat voivat hyötyä ja oppia enemmän niille, jotka ovat kiinnostuneita koiran hoidosta ja koulutuksesta. Osallistujat voivat osallistua eri luokkiin, joissa heitä opetetaan kaikesta alkaen hygieniasäännöistä ja hampaiden hoitoa kouluun ja ongelmakoirien tunnistukseen sekä kaikkeen siltä väliltä. He saavat myös merkittäviä opintoihin liittyviä palkintoja.

Pohjantila on huippusuosittu kesäleirikohde koirayhdistyksille nyt kun leirilomat ovat taas täällä! Pohjantilan avara luonto antaa kaikille leiriläisille mahdollisuuden viettää hauskaa ja rentouttavaa aikaa rauhallisissa ja maisemallisesti kauniissa maisemissa.

Koiraharrastajien suureksi iloksi erilaisille leireille järjestetään Pohjantilalle monenlaista ohjelmaa, kuten pentuja ja hassunhox-koulutusta lapsille ja aikuisille, rally-koeharjoittelua sekä agility- ja toko-koulutusta. Koiraharrastajat voivat nauttia aukiolla hengailusta, juhlatsemisesta ja lukemisesta. Koirafani voi myös tutustua erilaisiin rotuihin niihin liittyvien historiatietojen kera.

Lisäksi leiripaikalla voidaan järjestää kaikenlaisia yhteisiä retkiä ja toimintaa lenkin muodossa eri puolilla Pohjantilaa, mukaan lukien suunnistuskilpailut, takaisinjuoksupelit, vesikoiran retrievet sekä paljon muuta.

Johonkin viehvin tapaan Pohjantila tarjoaa yhden maailman parhaista koiraleirin elokuvaprojisoinneista niin levicisssä kuin arkiruokapöydisssäkin. Tsekkaa viimeisimmät huishooligan uutissit ja nautti katsomassasi elokuvassasi – tai tilaa siihen popcornit! Miten rentouttavaa!!

Koirayhdistyksen leireille tullaan Pohjantilaan pysyvästi – onneksi. Koiraharrastajat palaavat vuosi toisensa jälkeen tuon lempeän laskettelurinteiden hipovassa paikassa ainutlaatuisen tunnelman äärellä.