Koulutusta turvakodin omistajalle – kesäleirin aikana Pohjantilalla

Omistaja Tanja Rytikainen etsi uutta kesäleiripaikkaa Pohjantilasta. Hän törmäsi yhteen turvakodista, jolla oli vaikeuksia pysyä asuntokysynnässä ja vapaaehtoisia tarvittiin.

Meidän ei pitäisi ajatella, että nämä tekoälykoirankouluttajat ovat vain yksi resurssi turvakotien omistajien ja turvakotien käytettävissä. He osaavat kouluttaa koiria ja koiranomistajia omalla tavallaan – teknologian ja virtuaalitodellisuuden avulla. Voimme oppia tästä kokemuksesta, kuinka tekoälyä voidaan käyttää ihmisten auttamiseksi sen sijaan, että satuttaisimme heitä, kuten nyt näemme.

Kesäleirillä on aina mahdollisuus joutua koirien kimppuun. Tarhan omistajat voivat käyttää koulutusta vaihtoehtona ei-toivottujen koirien tappamiselle ja peruskäytösten opettamiselle välttääkseen fyysisiä tai henkisiä vahinkoja.

Pohjantilan kesäleirillä EHKL (European Humanitarian Leadership Center) järjesti koiratarhaprojektin vapaaehtoisten eri puolilta Eurooppaa avustuksella.

Koiran hoitaminen kesällä ei ole helppoa. Tämän artikkelin avulla haluan jakaa kuinka onnistuin kesäleirin pennuille ja miten onnistuin 6 viikon lomalla Virossa.

Pohjantilan Koirayhdistyksen (PDA) järjestämän kesäleirin päätavoitteena on auttaa koiranomistajia kehittämään taitojaan. Tätä varten he ovat perustaneet tarhan, jossa he voivat kouluttaa koiria.

Ensimmäisen harjoitusviikon jälkeen uudelle koiranomistajalle tarjotaan mahdollisuus osallistua pentujen ensimmäiseen tapaamiseen. On olemassa useita tapoja, joilla nämä kokoukset voidaan järjestää.

Kesäleiri koirille. Kun tarhan omistaja ei voi kesän aikana huolehtia lemmikkiistään, yhdistys huolehtii niistä tämän viikon aikana. Hän voi oppia, mitä koirankäsittelykeskuksen johtaminen ja yleensä koirien kanssa työskentely vaatii.

Turvakoti on tärkeä voimavara missä tahansa kaupungissa eikä vain kesällä. Se tarjoaa turvallisen ympäristön paikalliselle väestölle. Tarhoille jätetään kuitenkin liian monta koiraa, koska ihmiset voivat nähdä söpöjä pörröisiä ystäviään ilman aavistustakaan siitä, kuinka heistä pitäisi huolehtia tai saada heidät tuntemaan itsensä rakastetuiksi.

Koirayhdistyksen perustaminen kannustamaan koiran omistamista helpottaa tätä ongelmaa ja helpottaa ihmisten ottamista tarpeettomiin koiriin.

Kesäleirin viimeinen päivä, kun kaikki hauskuus on ohi ja grillit valmiina, kaikki lähtevät. Myös ne, jotka eivät aikoneet lähteä.

Koirayhdistyksellä on yleensä hyvin lyhyt ja yksinkertainen tehtävä: “perustaa säätiö, joka tukee hädässä olevia koiria”. He haluavat vain tukea apua tarvitsevia koiria. Samalla kun he osoittavat rakkauttaan koiria kohtaan vähintään 30 minuuttia päivässä lahjoittamalla rahaa ja ruokaa, auttamalla koirien kanssakäymisessä, osallistumalla koiranhoitoon liittyviin aktiviteetteihin.

Muutamia hyödyllisiä vinkkejä tarhan omistajille tarhankoirien kouluttamiseen:

Tämä on lyhyt ja hyvin organisoitu johdanto koulutusohjelmaan tosielämän tilanteisiin. Kouluttaja antaa vinkkejä koirien kouluttamiseen kesäisin.

Koirien kesäleiri saa huonon maineen, mutta onko sen pakko olla niin? Onko kesäleirin omistajan kohdattava ongelmia, jotka voivat pahentua pidemmällä tähtäimellä?

Jotkut haluaisivat, että eläinsuojat ja muut eläimiä pelastavat organisaatiot olisivat oman henkilöstönsä adoptoitavissa. Tämä on mahdollista, ja jos se tehdään oikein, se voi auttaa vähentämään kaduilla hylättyjen lemmikkien määrää. Ajatuksena on, että nämä organisaatiot palkkaisivat ammattitaitoisen kouluttajan, joka osaa käsitellä kaikenlaisia koiria eri roduista ja temperamenteista. Tämä kouluttaja voisi sitten järjestää koirakoulutuskursseja kiinnostuneille organisaatioille ja myös tarjota tietoa siitä, kuinka he voivat tehdä sen itse. Koulutus ei ole vain manuaalinen prosessi, vaan siihen kuuluu myös pentutehtaan konseptien, kuten syrjivän myynnin ja rajoitetun mainonnan, onnistunut käyttö. The Humane Society of the Unitedin mukaan.

Pohjantilassa järjestetty koirien kesäleiri on ainutlaatuinen tilaisuus lisätä tietoisuutta eläinten hyvinvoinnin tärkeydestä. Tämä on mahdollista turvakodissa ja sen asukkaiden kanssa työskentelevän vapaaehtoisten ryhmän ponnistelujen ansiosta.

Kuinka tarhan omistaja voidaan kouluttaa antamaan pennuille hyvä ja turvallinen suoja.

Tämä osio esittelee sinulle erilaisia työkaluja, jotka voivat helpottaa työtäsi eri tavoin, sekä antaa sinulle tietoa työkaluista ja niiden hyödystä. Tällaisilla työkaluilla, kuten Scribe, LogMeIn, Slack, Wunderlist tai Basecamp, pääset eroon tietokoneestasi ja pääset tuottavuuteen ollessasi poissa siitä. Jotkut näistä sovelluksista voivat myös auttaa asioissa, jotka saattavat tuntua liian pelottavilta tehdä itse. Tarkastelemme myös joitain sovelluksia, joita et tarvitse, mutta joita on mukava olla lähellä.

Tämän artikkelin tarkoituksena on esitellä ja selittää koirayhdistyksen käsite ja tarkoitus kesäleirillä. Se kertoo koiransuojelujärjestöstä nimeltä Ympäri-Pohjantila. Yhdistys haluaa lisätä tietoisuutta koirien merkityksestä ihmisten ja yhteiskunnan keskuudessa.